Doom Server

luxdelux

Játék Bemutatása

A Doom II nagyjából követi az előző Doom rész történetét és újra annak a névtelen tengerészgyalogosnak a bőrébe bújhat, aki túl keménynek bizonyult a pokol erőivel szemben. Miután a Tengerészgyalogos a Phobos-ról elteleportálódott a pokol másik szegletére, a Deimos-ra, visszakerül a Földre, amit szintén megszálltak a pokolbéli teremtmények.

A játékosnak 30 (a titkos pályákkal együtt összesen 32) pályán kell átküzdenie magát ahhoz, hogy rájöjjön arra, hogy csak úgy tud kiszabadulni a Földön eluralkodott pokolból, hogy a Földön maradt túlélők által őrzött űrhajókkal visszamegy az űrbe. Azonban a szörnyeknek tudomásuk van ezekről az űrhajókról, ezért tűzpajzsot vontak az űrállomás köré, s emiatt nem tud se leszállni, se felszállni egyetlenegy űrhajó sem. A Tengerészgyalogosnak át kell küzdenie magát a teremtmények által ellepett űrállomáson, hogy hatástalanítsa az állomás körüli tűzpajzsot. Mivel már mindenkit evakuáltak a Földről, ezért a Tengerészgyalogos az egyetlen ember, aki ott maradt. Karba tett kézzel várja a halált, miközben ő adott egy esélyt az emberiségnek, amikor megmentette őket, hogy máshol folytathassák az életüket. Pár perc múlva a kap egy üzenetet az emberektől, hogy rátaláltak az ellenséges erők forrására. Ha a Tengerészgyalogos el tudja érni ezt a forrást, akkor egyszer s mindenkorra véget vethet az inváziónak.

A Tengerészgyalogos fáradtan közelíti meg a démonok forrását jelentő kaput. Mivel úgy tűnik neki, hogy nem tudja megállítani a teremtményeket, ezért egy másik megoldást keres. A játék szavaival élve: „Mit tennél akkor, ha a pokol bugyraiba kéne behatolnod?”

Hatalmas harcok után végül megtalálja a Földön eluralkodott pokol magját, a hatalmas démoni fejet, az Icon of Sin-t (azaz magyarul a Bűn Ikonja). Miután elegendő mértékű kárt tett a fejben, s kitért a kisebb démonok támadásai elől, a démoni fej mindent elpusztítva felrobban. A pokol romokba hever mikor végül a káosszal együtt befejeződik a démonok inváziója is. A Tengerészgyalogos megtörli a homlokát, s útban hazafelé, arra vár, hogy mikor tud segíteni a Föld újjáépítésében.

XORP Szerver

A XORP szerver elérhető a DoomSeeker program listájában a game.xorp.hu címen. Ezen a címen tudsz csatlakozni barátaiddal ahhoz a Brutal Doom szerverhez ahol szabadon játszhattok együtt akár távol vagytok egymástól, akár nem.

Csatlakozás a Szerverhez

Indítsd el a Zandronum mellett installált DoomSeeker alkalmazást. Itt egy hosszú listát fogsz látni elérhető szerverekkel. A jobb fenti keresőben keress a xorp szóra. A megjelenő találatra kétszer kattintva már csatlakozol is a játékba.

Ezek után a space billentyűt megnyomva azonnal a következő menüt kell látnunk:

Itt csupán válaszd ki a join menüt és már is játékan vagy.

 

Szólj hozzá!

Name *
eMail *
Website

Hozzászólások

Eddig még senki sem szólt hozzá. Legyél Te az első!


 
 
Xorp Game by MiszterX
X-Corporation 2005-2014