Open Transport Tycoon Server

open_transport_tycoon_banner

Játék Bemutatása

Az OpenTTD (Open Transport Tycoon Deluxe) a Chris Sawyer által írt, Microprose által 1995-ben kiadott Transport Tycoon Deluxe című stratégiájának nyílt forráskódú klónja, melyet az eredeti játék assembly kódjának visszafejtése után C (a 0.6.0-s verzió óta C++) nyelven írtak. A játékban egy szállítási vállalat szerepében kell a szállítással pénzt szereznünk. Szállíthatunk utastól kezdve a vasércig mindent, természetesen mindehhez külön vagonok, szállító járművek állnak rendelkezésünkre. A játék elején nincs túlságosan sok pénzünk, de ésszerű építkezéssel, vásárlással hamar biztos pénzügyeink lesznek a játékban, és csodálatos közlekedési hálózatokat is építhetünk.

Az elszállított árukért pénzt kapunk, melyből tovább fejleszthetjük a szállítási vállalatunkat, és akár monopóliumok is lehetünk, és az ellenséges szállítási vállalatokat idővel felvásárolhatjuk. De ha kedvünk tartja, valódi emberek ellen is játszhatunk, a beépített többjátékos-mód segítségével, interneten keresztül, több száz szerver között válogathatunk, de indíthatunk sajátot is.
Az OpenTTD-hez számtalan kiegészítő, jármű, épület, grafika, és pálya érhető el az interneten, ingyen, így szinte sohasem lesz egyhangú a játék!

XORP Szerver

A szerver a game.xorp.hu:3979 címen érhető el. A játék ingyenesen elérhető és letölthető. Sajnos a játék és a szerver verziójának egyeznie kell, különben nem lehet csatlakozni.

Jelenlegi szerver verzió: 1.4.0

Csatlakozás a Szerverhez

Indítsd el a játékot, és a fő menüben válaszd ki a Multiplayer menüpontot. A megjelenő új ablak alján kattints a Add Server menüpontra.

openttd1

A megjelenő beviteli ablakba írd be, hogy: game.xorp.hu:3979. Ezek után a szerver meg fog jelenni a listában. Kiválasztva a jobb oldalon fognak megjelenni a szerver adatai. Jobb oldalon, lent kattintsunk a Join Game gombra.

openttd2

 

Szólj hozzá!

Name *
eMail *
Website

Hozzászólások

Eddig még senki sem szólt hozzá. Legyél Te az első!


 
 
Xorp Game by MiszterX
X-Corporation 2005-2014