PokerTH Server

pokerth_banner

Játék Bemutatása

A PokerTH-ben Texas Holdem pókert játszhatunk egyéni (hat gépi partner ellen) , illetve hálózati játékmódok is rendelkezésre állnak. Beállíthatjuk a játék gyorsaságát, a téteket, a kezdő zseton nagyságát, Avatarokat is létrehozhatunk, illetve saját készítésű kártya hátoldalt is hozzárendelhetünk a játékban található kártyákhoz.

XORP Szerver

A szerver a game.xorp.hu címen elérhető. A játék maga ingyenesen érhető el, a kliens viszont csak az ugyan olyan verziójú szerverhez hajlandó csatlakozni, ezért megpróbálom mindig a legfrissebben tartani a szerver verzióját.

Jelenlegi szerver verzió: 1.1.1

Csatlakozás a Szerverhez

Indítsuk el játékot. A szerverhez az Internet Game opcióval tudunk majd csatlakozni. Ehhez viszont először meg kell szerkeszteni, hogy a Xorp szerver legyen az internetes szerver. Hozzuk be a menüből a Preferences menüpontot. A bal oldali menüből válasszuk az Internet Game menüpontot. A jobb oldali panelen kapcsoljuk ki az Automatic Server Configuration URL-t és kapcsoljuk be a Manual Server Configuration-t. Server Address-hez pedig adjuk meg: game.xorp.hu-t, a Server Port-hoz pedig a 7234-et. Ezek után zárjuk be az ablakot az OK gombra kattintva.

pokerth1

A játék menüjéhez visszatérve válasszuk most az Internet Game menüpontot.

pokerth2

 

Szólj hozzá!

Name *
eMail *
Website

Hozzászólások

Eddig még senki sem szólt hozzá. Legyél Te az első!


 
 
Xorp Game by MiszterX
X-Corporation 2005-2014