Team Fortress 2 Server

team_fortress_2_banner

Játék Bemutatása

Ahogyan az a címében is benne van a Team Fortress legnagyobb erőssége a hihetetlenül kidolgozott csapatmunkában rejlik, éppen ezért 9 fajta karakterrel tudunk majd nyomulni, akik mind egyenként rendkívül szerethetőek, igazi egyéniségek és a csapat akkor pompázhat teljes hatékonyságában, ha mindenki jelen van belőlük. Tekintettel arra, hogy maximum 16 játékos meccset lehet hostolni, sikerült ismételten valami hülyeséget leírnom nektek ide, de ne is törődjetek velem. Szóval a 9 emberkéből álló brigád, további három csoportra osztódik feladat szerint. Vannak a támadók: Scout, Soldier, Pyro. Aztán persze a védekezők: Demo, Heavy, Engineer. Végül pedig a támogatók: Sniper, Medic, Spy. Természetesen attól függően, hogy melyik osztályba tartoznak, bármilyen feladatra használni lehet őket, csak éppenséggel ebben a legjobbak. Lássuk akkor röviden a erősségeiket és gyengéiket:

Scout: Ennek a kis kölöknek a legjobb tulajdonsága, hogy olyan villám gyorsan fut, hogy szinte látni sem lehet, úgy elrohan mellettünk. Legfőképpen a Forton tudjuk kihasználni képességeit, ami tulajdonképpen egy Capture the Flag pálya. Gyengéje a rendkívül karcsú páncélja, ami igazából nincsen is neki.

Soldier: Személyes kedvencem, ő egy amolyan klasszikus FPS karakter, rakétavetővel és shotgunnal felszerelkezve, páncélja átlagos, gyengéje az, hogy jól meg kell tanulni a rakétával való hatékonyságot, ugyanez a helyzet a shotgunnal is.

Pyro: Mindenki nagy kedvence a lángszórós csávó, azon kívül, hogy hatalmas nagy arc, és hogy orvos után is csak a maszkja mögül elfojtott hangon tud kiáltani, nagyon nagy móka felgyújtani az ellenfeleinket. Gyengéje, hogy a lángcsóva hatótávolsága eléggé rövid.

Demo: Az ír néger gyerek, akinél mindig van egy üveg alkohol. Erőssége rendkívül halálos gránát illetve aknavetőjében rejlik, és ebben van a gyengéje is, ugyanis nincsen más fegyver nála, csupán egy üveg whiskey. Nagyon hasznos tud lenni egy-egy védekező szituációban, amikor mondjuk körbe aknázzuk vele az elfoglalandó objektumot, majd a megfelelő pillanatban jön a nagy BUMM!

Heavy: Az igazi tahó amerikai exkatona, hatalmas izmokkal és pocakkal ellátva, aki különleges kapcsolatban áll a gépágyújával, amit leginkább szerelemnek lehetne nevezni. Erőssége hatalmas életerejében és gépágyújában rejlik, de attól sem ijed meg, ha kifogy a muníció és puszta kézzel kell leverni valakit. Gyengéje az iszonyatosan lassú sebessége, nem is csoda, hiszen Svarcin kívül nem sokan tudnának megmozgatni ekkora súlyokat.

Engineer: Sokan ezt a karaktert szeretik a legjobban, ami nem is csoda, hiszen hatalmas nagy forma az emberünk, mind külsőleg mind pedig képességeit tekintve. Erőssége természetesen a különböző lerakható tárgyakban rejlik (automata ágyú, gyógyító állomás, teleport) amik elengedhetetlenül fontosak egy-egy védekező helyzetben. Gyengéje természetesen alacsony energiájában rejlik.

Sniper: Az angol nemes vén csirkefogó, aki abban leli örömét, ha kilométerekről leszedheti áldozatait. Az erőssége egyértelmű, gyengéje alacsony életerején kívül szerintem nem nagyon van, hiszen másodlagos fegyvere, ami egy megbütykölt sorozatlövő pisztoly, közelharcban is nagyon hatásos.

Medic: Német származású orvosunk, különleges brutalitása miatt elvesztette prakszisát, de hamar megtalálta a helyét a Fortress csapatban. Ő lesz az egyik legfontosabb játékos egy-egy meccs során, hiszen folyamatosan tudja gyógyítani társait. Egyébként külön be is lehet állítani egy gombot, amivel segítségért tudunk neki kiáltani. De vigyázat, hiszen sosem lehet tudni, hogy az aki éppen felénk kiált, valóban a mi csapatársunk-e. Másodlagos fegyvere egy saját gyártmányú injekciós tűket kilövő géppuska, ami ha jól célzunk vele hatásos tud lenni, de nem sebez túl sokat. Viszont kézifegyvere a halálos fűrész nagyon veszélyes tud lenni, a gond ezzel az emberrel csak annyi, hogy már attól is meghal, ha egy heavy csúnyán ránéz.

Spy: Mindenki legnagyobb ellensége a gyűlölt kém, aki nem elég, hogy láthatatlanná tud válni, nem elég hogy mindenkivé át tud alakulni, nem elég hogy pusztító magnumjával elég pár pontos lövés a halálhoz. De mindezek mellett még egy hátba szúrás elég ahhoz, hogy kiiktassa ellenfeleit. A szerencse már csak az, hogy puskánk legyintésének szelétől is másvilágra lehet küldeni.

XORP Szerver

A Xorp szerver a game.xorp.hu címen érhető el. Indítsd el a játékot a Steamen keresztül. Válaszd ki a Servers menüpontot.

teamfortress2_1

A megjelenő ablakban kattints a lenti, Add Server gombra.

teamfortress2_2

A megjelenő ablakba add meg a game.xorp.hu címet.

teamfortress2_3

Ezek után a szerver listában látszódnia kell a szervernek. Kattints rá duplán, vagy kattints rá és válaszd a jobb alsó részen aktívá válló Connect gombra a csatlakozáshoz.

teamfortress2_4

 

Szólj hozzá!

Name *
eMail *
Website

Hozzászólások

Eddig még senki sem szólt hozzá. Legyél Te az első!


 
 
Xorp Game by MiszterX
X-Corporation 2005-2014