Unreal Tournament GOTY Server

unreal_tournament_banner

Játék Bemutatása

Az Unreal Tournament a már egy évvel korábban is bemutatott Unreal engine-nel futott, és ennek köszönhetően nem csak hogy jól nézett ki, de a remek teljesítmény is garantálható volt a már kiforrt motor miatt. A történet szerint (igen, volt ilyen is) a jövőben az univerzumot kolonizáló emberek kedvenc sportja a Bajnokság, mely a technika fejlődésének hála lehetővé teszi, hogy modern gladiátorokként éles fegyverekkel essenek egymásnak. Aki meghal, feltámad a teleportoknak köszönhetően. Ez viszont idővel agykárosodáshoz vezet, amitől mindenki egyre agresszívebb lesz, és ezt persze az egész mögött álló Liandri corps. igyekszik titokban tartani. Liandri? Hmmm… róluk még lesz szó. A többi UT is bír egyébként háttérsztorival, de ezek olyan szinten jelentéktelenek, hogy ismertetésüktől inkább eltekintenénk. A játékmódok között volt DM és TDM, CTF, valamint Last Man Standing és Assault is. Az LMS lényege az volt, hogy tovább maradjunk talpon és több életünk maradjon, mint a többieknek, míg az Assaultban az egyik csapat igyekezett megvédeni az erődjét, míg a másik megpróbálta bevenni azt. Ez utóbbi két mód kellemes felfrissülés volt a DM-játszmákba belefáradt FPS-huszároknak, főleg, hogy az UT a Quake-kel ellentétben óriási, nyílt pályákat használt, és játékmenete is kicsit lassabb, emészthetőbb volt. A fegyverek közül néhány igazi legenda lett, úgy mint a hordozható nukleáris fegyver Redeemer, vagy a shotgun-szerű Flak Cannon.

XORP szerver

A game.xorp.hu néven érhető el a Xorp Unreal Tournament GOTY szerver. Az Unreal Tournament GOTY régóta nem frissül. A szerver a legutolsó, 451-es patchel érhető el. A szerver szintén támogatja az megelőző, 436 verziót is.

Csatlakozás a Szerverhez

Indítsd el a játékot. A fenti menüben válaszd ki a Multiplayer menüt. Kattints az Open Location menüpontra. A megjelenő kis ablakba írd be, hogy: game.xorp.hu.

howto-2

A kapcsolat ezek után automatikusan felépül, és a szükséges, és esetleg hiányzó tartalmak le fognak töltődni.

 

Szólj hozzá!

Name *
eMail *
Website

Hozzászólások

Eddig még senki sem szólt hozzá. Legyél Te az első!


 
 
Xorp Game by MiszterX
X-Corporation 2005-2014